Din considerație pentru cetățeni!

Riter_Rigman

Din considerație pentru cetățeni am decis să venim cu câteva clarificări în urma articolului publicat de ziarul on-line TurdaNews și semnat Gelu Florea.

Nu dorim să comentăm informațiile detaliate oferite în corpul articolului cu privire la presupusul prejudiciu adus de fosta administrație locală. Dacă ele fac parte dintr-un raport oficial al Curții de Conturi, așteptăm publicarea acestuia, promisă de altfel în nenumărate rânduri de actuala administrație locală și niciodată pusă în practică. < O fi vorba de ”protecție” pentru diferiți ”colegi” din actuala administrație?! > Dacă ele se dovedesc adevărate, este datoria justiției să le declare astfel și să ia măsurile cuvenite împotriva celor responsabili. În absența unei decizii definitive și a unor rapoarte oficiale nu dorim să încurajăm realizarea ”justiției în presă”.

Dorim, însă, să ne exprimăm nemulțumirea față de încercările, nereușite din punctul nostru de vedere, de a ridiculiza sintagma ”cu considerație față de cătățeni” și de a asocia numele consilierilor liberali Ciprian Rigman și Marius Riter (care și-au început mandatul în iunie 2016) cu fapte puse pe seama administrației anterioare.

Nu ne considerăm responsabili pentru nimic din ceea ce precedenta administrație locală a făcut, așa cum nu ne asumăm nici meritele pentru realizările acesteia.

Noi am intrat în politică fără aspirații și interese personale și activitatea noastră este ghidată de considerație pentru cetățeni, oricât de greu ar părea de crezut pentru dumneavoastră, domnule Gelu Florea.

Cu considerație față de toți cetățenii,

Consilieri locali PNL Turda Ciprian Rigman și Marius Riter