Noi, liberalii, credem în România condusă de oameni cinstiți!

OOH TYPO_4x3

 

Statement Partidul Național Liberal

 

”Îndrăznește să crezi în România”, slogan lansat de PSD săptămâna trecută, este un îndemn în principiu corect, dacă cei care îl adresează nu ar fi făcut din hoție prima lor virtute.

Ascuns în spatele acestui slogan, PSD le cere parșiv românilor să creadă într-o Românie răsturnată. În România cu drapelul național așezat invers.

În România acelora care se așează deasupra Legii, a celor care ți-ar promite orice o dată la patru ani doar să-i mai crezi încă o dată, a celor care ”îți dau” mereu ceva ce-i deja al tău și vor să crezi că-ți dau de la ei, a celor care își iau cotă parte din munca ta ca și cum acesta ar fi un drept al lor, a celor care contaminează statul de 26 de ani și am ajuns cu România aici, a celor care vor să țină România înțepenită în lumea lor.

Este motivul pentru care trebuie să o spunem clar și acum, înainte ca PSD să-și împlinească planul de a induce în eroare.

Noi credem în România condusă de oameni cinstiți!

Credem într-o Românie în care prim-ministru este Dacian Cioloș, și nu condamnatul penal Liviu Dragnea.

Credem într-o Românie care nu mai este ținută captivă sărăciei, de către PSD, și în care prin muncă îți poți face un rost în viață.

Credem în acea Românie în care lucrurile sunt puse în ordine și fiecare parte a societății își găsește o perspectivă. O Românie în care lucrurile sunt făcute și nu rămân la stadiul că ”se fac”.

Credem în acea Românie care își regăsește optimismul și premisele pentru a renaște.

Această Românie este posibilă doar cu oameni cinstiți care decid în numele nostru și pentru fiecare dintre noi, împreună cu Dacian Cioloș prim-ministru.